یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴
×

دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.

زمین گیر شدن طرح های توسعه پالایشی | آیا پالایشگاه ها به سرنوشت نیروگاه ها دچار می شوند؟
  • کد نوشته: 88717
  • ۵ مرداد
  • 6 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • بازار؛ گروه آب و انرژی: ناصر عاشوری دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گفتگو با بازار با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش سال ۱۴۰۲ بازگردد، ادامه داد: تعیین قیمت خوراک بر اساس این دستور العمل تنها به توقف سرمایه گذاری در این صنعت و افزایش زیان پالایشگاه های کشور منجر خواهد شد.

    او با بیان اینکه قیمت خوراک باید بر اساس کیفیت آن تعیین شود، افزود: در صورتی که تغییری در تعیین دستورالعمل قیمت خوراک اعمال نشود، سرمایه گذاری در صنعت پالایش به سرنوشت صنعت برق و نیروگاه سازی دچار خواهد شد، دیگر انگیزه ای برای ورود به آن وجود نخواهد داشت و ناترازی در این حوزه هر روز بیشتر و بیشتر می شود.

    به گفته رییس انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور، اکنون مشکلی که گریبان صنعت پالایشی را گرفته، باعث شده تا طرح‌های توسعه‌ای بر زمین بمانند و بودجه‌ای برای ادامه فعالیت اکثر پالایشگاه‌ها وجود نداشته باشد.

    او تاکید کرد: با توجه به اینکه اکثر شرکت‌های پالایشی، بورسی هستند، بنابراین دولت نباید حمایت‌های خود را از آنها دریغ کند و نسبت به اصلاح دستورالعمل نرخ خوراک، اقدامات لازم را انجام دهد.

    عاشوری با اشاره به اینکه صنعت پالایش کشور، مادر همه شرکت‌های پتروشیمی، زیرسازی، روغن سازی و غیره است و به آنها خوراک لازم می‌دهد، افزود: با اصلاح نشدن نرخ خوراک و دستورالعمل، همه زنجیره دچار آسیب شده و اقتصاد ملی زیر سوال خواهد رفت.

    او گفت: با توجه به شرایط و مشکلات موجود، شرکت‌های پالایشی، توان سرمایه گذاری را از دست داده‌اند در حالی که مجموع ارزش پالایشگاه‌های کشور، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    5 + ده =