سه شنبه / ۹ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×

طراحی داخلی ارتباط نزدیکی با حوزه معماری دارد و شامل نقشه کشی و ساخت و ساز فضاها به دست انسان است و به خودی خود رشته ای نسبتا جدید به حساب می‌آید و در کشورهای داخلی این حوزه چنان پیشرفت داشته است که از آن با نام معماری داخلی یاد می‌کنند.

طراحی داخلی چیست ؟
  • کد نوشته: 19286
  • ۲۴ آذر
  • 68 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • طراحی داخلی ارتباط نزدیکی با حوزه معماری دارد و شامل نقشه کشی و ساخت و ساز فضاها به دست انسان است و به خودی خود رشته ای نسبتا جدید به حساب می‌آید و در کشورهای داخلی این حوزه چنان پیشرفت داشته است که از آن با نام معماری داخلی یاد می‌کنند و طراحان داخلی باید بر اصول روانشناسی محیط و فنون طراحی طبق اصل ارگونومی احاطه کامل داشته باشند. همچنین در زمینه‌هایی مانند رنگ شناسی و مصالح شناسی نیز تسلط داشته باشند، چراکه این‌ها اصول اولیه برای یک طراح داخلی شدن است. اگر بخوایم در باب توضیح بیشتر برای این حرفه یعنی طراحی داخلی بیان کنیم می‌توانیم بگوییم طراحی داخلی کمک می‌کند تا به فضای داخلی از طریق طراحی کف و سقف و دیوارها بتوانید به محیط مورد نظر خود شکلی را که دلخواه شما است بدهید، اما اگر بخواهید به عنوان یک طراح داخلی این حوزه را دنبال کنید ابتدا باید دوره‌های آموزشی آن را فرا گیرید که یکی از بهترین اموزشگاه ها در این امر آموزشگاه سروش جاوید است که شما با مراجعه به سایت آن‌ها یعنی soroushejavid.com می‌توانید از انواع خدماتی که در زمینه‌های آموزشی ارائه می‌دهند مطلع شوید مانند آموزش عکاسی، آموزش تدوین، آموزش چیلر وآموزش جوشکاری.. و به دلخواه خود در هر زمینه‌ای که دوست دارید ثبت نام و دوره‌های آموزش خود را شروع کنید.

     

    طراحی داخلی چیست؟

    تاریخچه طراحی داخلی

    طراحی داخلی یکی از فعالیت‌های انسانی است که پیشینه‌ای طولانی دارد، اما طراح داخلی را می‌توان حرفه‌ای نوپا دانست که اخیرا بیان شده است و اگر بخواهیم تاریخی برای آغاز این صنعت بیان کنیم باید بگوییم اویل قرن بیستم متخصصین این صنعت را آغاز کردند که البته دکوراسیون داخلی را جدا از معماری در نظر گرفتند. در دهه۱۹۴۰ بود که عنوان طراحی داخلی و طراح داخلی مطرح شد، البته که در قرن هفدهم و قرن هجدهم و همچنین اوایل قرن نوزدهم یکی از دلواپسی‌ها، نبود دکوراسیون داخلی ساختمان‌ها بود که از آن پس صنعتگران و هنرمندان به فکر افتادند و از معماران برای گسترش این صنعت کمک گرفتند. پس از جنگ جهانی دوم زمانی که کشورها از لحاظ اقتصادی پیشرفت کرده بودند، مراکزی مانند مدارس، هتل‌ها، ادارات و فروشگاه‌‍ها به طراحی و ساختاری جدیدی محتاج بود و یکی از دلایل پیشرفت این صنعت آن بود که سطح رفاه جامعه روز به روز بالاتر رفت و اهمیت راحتی کاربر و کاربرد مفید فضا بیشتر شد.

    طراح داخلی کیست؟

    طراح داخلی به کسی گفته می‌شود که تلاش می‌کند بیشترین بهره برداری را از فضا کرده و بتواند در آخر طراحی کاربردی با نقشه کشی عالی ارائه دهد. آنها سعی می‎کنند با طراحی‌های کاربردی خود برای مثال فضای اتاق را تغییر دهند و تغییراتی در کارایی آن ایجاد کنند که البته باید در انجام طراحی و نقشه کشی، اصول ارگونومیک را نیز بلد بوده و رعایت کنند. یکی از فعالیت‌های آنان نقاشی کف ساختمان و همچنین چیدمان لوازم تزئینی در فضای داخلی است. البته که یک طراح داخلی نمی‌تواند بعد از رسم نقشه یک فضا موقعیت‌ها را جابه‌جا کند‌، چراکه در باب انجام این کار باید مهندسان ساختمان دخالت کنند و تاییدیه تغییر موقعیت را بدهند آن هم به شرطی که سبب بهبود ساختار فضا شود.

    طراحان داخلی با چه کسانی در این حوزه فعالیت می‌کنند؟

    طراحان داخلی هم مانند خیلی از حوزه‌های کاری دیگر که باید چندین نفر با همکاری هم پروژه‌ای را تکمیل کنند، در این حرفه هم طراحان داخلی با بسیاری از متخصصان حوزه‌های دیگر سرو کار دارند. هرچند که خود طراح باید با اصولی چون دکوراسیون، معماری و… آشنایی داشته باشد، اما در انجام پروژه طراحی داخلی باید با تیمی از متخصصین مختلف همکاری لازم را به عمل آورد که این افراد شامل :

     

    • معماران
    • متخصصین حوزه برق
    • لوله کش‌ها
    • پیمانکاران عمومی
    • چوب کاران
    • سنگ کار
    • نقاشان
    • سازندگان مبل
    • متخصصان در و پنجره
    • معماران منظر
    • برنامه ریزان شهری و مقامات دولتی
    • متخصصان کنترل آب و هوا

    طراحی داخلی چیست؟

    دکوراسیون داخلی چه سبک‌هایی دارد؟

    شما هم به عنوان علاقه‌مندان این حوزه باید بدانید که این حرفه دارای چه نوع سبک‌هایی است که در انتها بتوانید با توجه به علاقه یکی از آن‌ها را انتخاب کنید و ما در ادامه چند نمونه از انواع سبک‌ها را برای شما تشریح خواهیم کرد.

    سبک مدرن

    مدرن خود یک کلمه لاتین است که معادل فارسی آن جدید یا تازه می‌باشد. کلمه مدرن بسیار گسترده بود و در حالت کلی اگر بخواهیم تعریفی از این سبک بیان کنیم باید بگوییم که در این سبک برای طراحی داخلی فضا از خطوط تمیز و صاف، یک پالت رنگ ساده استفاده می‌کنند و وسایلی را در مکان میً‌چینند که با تعاریف همگام باشد، مانند استفاده از وسایلی از جنس فولاد، شیشه و فلز. در اصل در این سبک بیشترین چیزی که به چشم می‌خورد ویژگی‌هایی نظیر صاف و براق بودن و داشتن شفافیت و صیقل است.

    سبک مینیمالیسم

    واژه لاتین مینیمالیسم یعنی حداقل و سبک مینیمالیسم یکی از پرطرفدارترین سبک‌ها است که در آن بیشترین میزان سادگی دیده می‌شود، پس دیگر خبری از زرق و برق در آن نخواهد بود و در این سبک بیشتر سعی می‌شود که از پالت‌های رنگی خنثی استفاده شود البته برای آن‌ که همه چیز خنثی نباشد از رنگ‌های متضاد در فضا استفاده می‌کنند به صورت کلی می‌توان بیان کرد همه چیز در این سبک تقریبا بی‌آلایش است.

    سبک بوهمیان

    این سبک برخلاف سبک مینیمالیسم از انواع رنگ‌ها و طرح‌ها در آن استفاده می‌شود و در این سبک تلاش می‌شود که با استفاده از انواع رنگ‌ها و طرح‌ها فضایی دلنشین ایجاد کنند که سبک بوهمیان هم یکی از پرطرفدارترین سبک‌ها است.

     

    سبک اسکاندیناوی

    در اوایل قرن بیستم بود که این سبک پا به میدان گذاشت و توانست مخاطبان مخصوص به خود را جذب کند البته امروزه تعداد علاقه‌مندان به این نوع سبک روز به روز بیشتر می‌شود، اما باز هم مخاطبان خاص خودش را دارد. این سبک به سبک مینیمال شباهت زیادی دارد. از ویژگی‌های این سبک می‌توان به استفاده از کاشی‌های مینیاتوری و کفپوش چوبی قطعه‌ای، پالت تمام رنگ سفید، استفاده از لوازم جانبی کمتر اشاره کرد.

    جمع بندی

    ما در این مقاله با معرفی طراحی داخلی سعی در آشنایی بیشتر شما با این حرفه کاربردی داشتیم و اگر شما هم علاقه‌مند به یادگیری طراحی داخلی هستید، ما به شما آموزشگاه سروش جاوید را برای آموزش طراحی داخلی معرفی می‌کنیم البته این آموزشگاه در آموزش حوزه های دیگرهم خدمات رسانی می‌کنند مانند آموزش هنرهای تجسمی، آموزش عکاسی و… که می‌توانید از آن‌ها نیز بهره ببرید.

    منبع

     

     

     

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 + 2 =