شنبه / ۲۰ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×

معاون دانشگاه فرهنگیان گفت: با فراهم شدن مقدمات، زمینه جذب ۳۰۰۰ دانش‌آموز برتر بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان آماده شد و می‌توانیم از مهر پذیرای آنها باشیم.

پذیرش بدون کنکور ۳ هزار دانش‌آموز در دانشگاه فرهنگیان/ جزئیات
  • کد نوشته: 64738
  • ۲۰ اردیبهشت
  • 1 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش خبرآنلاین، فرهاد علی‌پور، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این پرسش که چرا جذب نخبگان دانش‌آموزی بدون کنکور در این دانشگاه متوقف شد، برخی دانش‌آموزان پیگیر این موضوع بوده و خواستار تعیین تکلیف پرونده آن هستند، گفت: قرار بود حدود سه هزار نفر از دانش‌آموزان نخبه کشور بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد شوند. این افراد شامل نخبه‌های علمی، دارندگان مقام‌های برتر در المپیادهای علمی، قرآنی، ورزشی و همچنین رتبه‌های برتر کنکور سراسری هستند که تمایل دارند وارد حرفه معلمی شوند.

    وی افزود: این کار متوقف شد تا مقدمات لازم فراهم شود و برای این منظور سامانه‌ای طراحی و راه‌اندازی شده و دستورالعمل‌های مربوط نیز تهیه شده است. در حال حاضر آمادگی کامل برای اجرای این طرح وجود دارد و دانشگاه فرهنگیان می‌تواند از مهر ۱۴۰۴ پذیرای نخبگان کشور بدون نیاز به شرکت در کنکور باشد.

    علی‌پور با اشاره به جلسات متعدد با معاونت‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه اجرای این طرح، تأکید کرد: این نخستین‌بار است که چنین فرآیندی در دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود و طبیعی است که در مسیر اجرا با برخی چالش‌ها مواجه شویم، اما امیدواریم بتوانیم از این طریق نخبگان دانش‌آموزی را جذب کنیم.

    وی توضیح داد: داوطلبان باید مدارک مربوط به افتخارات خود را در سامانه بارگذاری کنند. پس از آن، دانشگاه فرهنگیان با راستی‌آزمایی مدارک از طریق دستگاه‌های صادرکننده مدال یا گواهی، اقدام به دعوت این افراد به مصاحبه خواهد کرد. در نهایت نیز پذیرش بر اساس بالاترین امتیازات حاصل از این فرآیند صورت می‌گیرد.

    معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان گفت: دانش‌آموزان در ۹ استعداد بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان وارد می‌شوند که عبارت است از:

    راه‌یافتگان به المپیادهای ملی و دارندگان مدال‌های کشوری المپیادها با تأیید باشگاه دانش‌پژوهان جوان؛

    برگزیدگان مسابقات رسمی قرآنی، فرهنگی ـ هنری و ورزشی، در سطوح استانی و کشوری، با تأیید معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول؛

    برگزیدگان جشنواره‌ها و رویدادهای رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان (بخش دانش‌آموزی جشنواره جوان خوارزمی، روبوکاپ آزاد ایران و مانند آن)، جشنواره‌های فنی مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مانند آن، برگزیدگان مسابقات ملی ‌دانش‌آموزی (مانند جشنواره پژوهش­سراهای دانش‌آموزی و…) و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنواره‌های معتبر ملی حوزوی با تأیید بنیاد ملی نخبگان، سمپاد، معاونت مربوطه در وزارت یا سازمان رسمی مسئول.

    حافظان کل یا ۱۰، ۱۵ و ۲۰ جزء قرآن کریم، با تأیید سازمان دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی یا معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی؛

    اعضای مجامع ملی تشکل‌های دانش‌آموزی با تأیید بالاترین مقام تشکل؛

    برگزیدگان استانی رویداد ملی استعداد معلمی (راه‌یافتگان به مرحله کشوری)؛

    دارندگان رتبه‌ زیر ۱۰۰۰ کشوری در کنکور (با ضریب تأثیر متفاوت)؛

    دارا بودن امتیاز معدل ۱۶ در آزمون نهایی (به‌صورت تأثیر ضریب مثبت و منفی).

    ۴۷۲۳۶

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شانزده − 9 =