به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ غلامرضا راز, مدیر دفتر مسابقات ملی و بینالمللی مهارت با بیان اینکه این مسابقات از ۲۸اردیبهشتماه در سه شهر کرمان، رفسنجان و شهربابک آغاز و تا ۳۰اردیبهشت ماه ادامه دارد، گفت: در این دوره از مسابقات، ۲۲۰کارگر ماهر از یکصد شرکت و ۲۲استان در ۹رشته با هم به رقابت خواهند پرداخت.
به گفته وی، تراشکاری CNC، فرزکاریCNC، بازرسی جوش(PT ،VTوMT) جوشکاریSMAW، جوشکاری با گاز محافظ CO₂، جوشکاری با گاز محافظ آرگون، طراحی قطعات صنعتی با نرمافزارSOLIDWORKS، طراحی قطعات صنعتی با نرمافزار CATIA و برنامهنویسی PLC از رشتههای رقابتی این دوره از مسابقات است.
مدیر دفتر مسابقات ملیوبینالمللی مهارت، تصریح کرد: بیشترین تعداد رقابتکننده مربوط به رشته جوشکاری SMAW با ۴۴شرکتکننده است که نشان از اهمیت بالای این مهارت در صنایع کشور دارد. در مقابل، رشتههای تراشکاری و فرزکاری CNC با مجموع ۱۴رقابتکننده، کمترین تعداد شرکتکننده را دارند.
وی با اشاره به مشارکت فعال استانها و شرکتها در این رقابتها، گفت: استان کرمان با ۵۴رقابتکننده، بیشترین تعداد شرکتکننده را در این دوره به خود اختصاص داده و استانهای قزوین، لرستان و کرمانشاه، هرکدام تنها با یک شرکتکننده، کمترین حضور را دارند. همچنین شرکت فولاد آلیاژی یزد با اعزام ۱۰نفر، بیشترین مشارکت را در میان شرکتهای صنعتی کشور داشته است.
راز با تأکید بر اهمیت ارتقای مهارت نیرویکار، افزود: هدف از برگزاری این مسابقات، شناسایی، توسعه و ترویج مهارتهای تخصصی در میان کارگران کشور است تا بتوانیم همگام با استانداردهای جهانی، نیروی انسانی توانمندی برای پیشرفت صنعتی ایران تربیت کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید