دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×

در آستانه واردات بنزین سوپر به کشور، مسئولان وزارت نفت از بهبود خدمات سامانه هوشمند سوخت و موانع اجرای طرح انتقال سهمیه به کارت بانکی سخن می‌گویند. در عین حال، کارت‌های سوخت همچنان در جایگاه‌ها باقی می‌مانند و حذف نمی‌شوند.

رمز کارت‌های سوخت رسماً تغییر کرد
  • کد نوشته: 65394
  • ۲۲ اردیبهشت
  • 4 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • در حالی که کیفیت سوخت توزیعی در کشور یکی از دغدغه‌های جدی مصرف‌کنندگان، به‌ویژه مالکان خودروهای لوکس و وارداتی است، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از فراهم شدن شرایط واردات و توزیع «بنزین سوپر» در آینده نزدیک خبر داد.

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که ظرف ۱۴ روز آینده امکان صدور مجوز برای واردکنندگان و توزیع‌کنندگان بنزین سوپر فراهم خواهد شد. این تصمیم در راستای پاسخ به نیاز بازار، ارتقای کیفیت سوخت و افزایش تنوع فرآورده‌های عرضه‌شده اتخاذ شده است.

    کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود

    مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده، اما این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود و اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا دلیلی برای حذف کارت سوخت وجود ندارد.

    عباس باصفا با اشاره به جدیدترین روش ثبت درخواست برای کارت سوخت اظهار کرد: جدیدترین روش دریافت کارت سوخت، از طریق سایت fcs.niopdc.ir است. مراجعه‌کنندکان می‌توانند رهگیری کارت‌ها را نیز از همین وب‌سایت انجام دهند. درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی پیش از این حدود ۴۰  تا ۵۰ روز زمان می‌برد، در حال حاضر با طراحی سایت و در معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده‌ است.

    وی همچنین ادامه داد: مردم با مراجعه به وب‌سایت و انجام احراز هویت، می‌توانند کارت خود را رهگیری کنند. رمز کارت‌های سوخت نیز که پیش از این چهار رقم آخر کد ملی بود، اکنون به‌صورت رندوم برای مالک اصلی پیامک می‌شود. در صورت پیامک نشدن نیز مالک اصلی می‌تواند با مراجعه به سایت fcs رمز کارتش را مشاهده کند.

    مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در حال حاضر کارت سوخت‌ها ماهانه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومانی شارژ می‌شود، گفت: درخواست ما از هموطنان این است که حتما از کارت‌های شخصی خود استفاده کنند. زیرا بخش زیادی از قاچاق سوخت از کارت‌های آزاد یا اضطراری در جایگاه‌های سوخت انجام می‌شود. در صورت استفاده مصرف‌کنندگان از کارت‌های شخصی، می‌توان به مرور زمان کارت های اضطراری در جایگاه‌ها را کاهش داد.

    باصفا با بیان اینکه باید کارت‌های اضطراری را در جایگاه‌ها رصد کرد، گفت: از آنجایی‌که قاچاق سوخت عمدتا به‌دلیل مشکلاتی که در خصوص کارت‌های سوخت وجود دارد، اتفاق می‌افتد، ما در معماری جدید سامانه هوشمند سوخت، بسیاری از این مشکلات را برطرف کردیم. یعنی افراد برای استفاده از سهیمه سوخت خود می‌توانند از روش‌های مختلف اپلیکیشن موبایل، ووچر بانکی یا توکن و کارت سوخت فیزیکی استفاده کنند و این موضوع باعث حل بسیاری از مشکلات شده‌است.

    او در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده بود. با وجود این، این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود، اما اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا کارت سوخت حذف نمی‌شود.

    مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در پایان خاطرنشان کرد: ما در این خصوص جلساتی را با سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های ذینفع برگزار می‌کنیم؛ زیرا در این خصوص مشکلات پدافندی وجود دارد و ملاحظات امنیتی باید رعایت شود. با برطرف شدن ایرادات این طرح اجرا خواهد شد.

    کانال تلگرام گسترش نیوز

    اینستاگرم گسترش نیوز


    منبع:

    ایسنا



    کدخبر:
    ۳۵۲۴۹۱


    امیر خیرخواهان

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نه − 3 =