دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت / ۱۴۰۴
×

ارتقا پکترا جان تازه‌ای به اتریوم بخشید. ملکه ارزهای دیجیتال در سه روز پس از اجرای این ارتقا ۴۰ درصد جهش داشته. اما ۸ علامت واضح نشان می‌دهند که این تازه اول راه است

رستاخیز اتریوم؛ هشت نشانه از کامبک ملکه رمزارزها
  • کد نوشته: 65488
  • ۲۲ اردیبهشت
  • 3 بازدید
  • بدون دیدگاه
  • به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فرارو؛ ترکیب داده‌های آنچین با تحلیل فاندامنتال و تکنیکال، حاکی از هشت نشانه کلیدی برای بازگشت قدرتمند ملکه ارز‌های دیجیتال است. در ادامه هر یک از این علائم را با استناد به منابع اصلی بررسی می‌کنیم.

    علامت اول: جهش TVL

    TVL مخفف عبارت “Total value locked” به معنای «کل ارزش قفل شده» است و به مجموع ارزش دلاری تمام دارایی‌هایی گفته می‌شود که در قرارداد‌های هوشمند یک پروتکل یا بلاک‌چین خاص قفل شده‌اند؛ یعنی سرمایه‌ای که کاربران برای فعالیت‌هایی مثل وام‌دهی، تأمین نقدینگی، سهام‌گذاری (Staking) و… در آن پلتفرم گذاشته‌اند.

    حال سهم کل ارزش قفل‌شده اتریوم در پروتکل‌های دیفای (TVL) در دهه اول ماه می ۲۰۲۵ با عبور از مرز ۵۳٫۲۹٪ به بالاترین سطح دو ماهه خود رسید که نشان‌دهنده اعتماد مجدد سرمایه‌گذاران به این شبکه و تمایل آنها به سرمایه‌گذاری در اکوسیستم اتریوم است.

    علامت دوم: افزایش فعالیت نهنگ‌ها و انباشت نهادی

    آخرین گزارش‌های پلتفرم تحلیلی لوک آنچین نشان می‌دهد که در یک هفته گذشته، نهنگ‌های اتریوم بیش از ۲۰۰٬۰۰۰ واحد اتریوم معادل بیش از ۶۰۰ میلیون دلار را انباشت کرده‌اند؛ اوج این انباشت ۱۸ اردیبهشت، یک روز پس از ارتقای پکترا رخ داد، زمانی که یک کیف‌پول ۴۵٬۰۰۰ واحد اتریوم به ارزش تقریبی ۱۳۵ میلیون دلار خریداری کرد.

    همچنین، این پلتفرم از افزایش ۳۷۳٪ خالص ورود اتریوم به کیف‌پول‌های بزرگ خبر داده که نشان‌دهنده بازگشت شدید تقاضای نهادی است.

    امروز، یک نهنگ ۲٬۲۸۱ اتریوم به ارزش بیش از ۵٫۸ میلیون دلار را از صرافی بایننس برداشت کرد؛ این انتقال می‌تواند نشانه انتقال کوین‌ها برای ذخیره بلندمدت باشد. همچنین چندین برداشت بزرگ دیگر نیز ثبت شد؛ به طور مثال یک آدرس ناشناس ۳۵٬۰۰۰ واحد اتریوم را در ۱۶ ساعت گذشته خریداری کرده است که نشانگر ادامه روند انباشت است.

    علامت سوم: افت ذخایر صرافی‌ها

    مجموع دارایی‌های اتریوم نگهداری‌شده در صرافی‌های متمرکز در ۲۴ ساعت گذشته ۱٫۱٪ کاهش یافت و به ۱۹٫۲۵ میلیون واحد اتریوم رسید. این میزان کمترین سطح از چندین ماه گذشته است. خروج کوین‌ها از صرافی‌ها معمولاً با کاهش فشار فروش فوری همراه است.

    علامت چهارم: جریان خالص منفی (Netflow)

    جریان خالص خروجی اتریوم از صرافی‌ها در همین بازه زمانی ۸٫۲۶-٪ معادل ۲۱۳٬۲۳۲ واحد اتریوم ثبت شد. این جریان منفی نشان می‌دهد که بیش از پیش، کوین‌ها به کیف پول‌های شخصی به منظور انباشت بلندمدت منتقل می‌شوند.

    علامت پنجم: اختلاف MVRV بلندمدت/کوتاه‌مدت در سطوح منفی عمیق

    شاخص MVRV Long/Short Divergence یک معیار آنچین است که اختلاف بین نسبت MVRV سرمایه‌گذاران بلندمدت و نسبت MVRV سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت را اندازه‌گیری می‌کند. در واقع کار این اندیکاتور بررسی انحراف سود/ضرر تحقق‌نیافته میان دو گروه از هولدر‌ها است و بدین وسیله می‌تواند نشانه‌های پایان بازار نزولی و آغاز روند صعودی را آشکار کند.

    در حال حاضر این معیار در اتریوم عمیقاً منفی شده و به ۴۰٫۹۱-٪ کاهش یافته است؛ عددی که در فاز‌های انباشت و آغاز بازگشت قیمتی معمولاً رخ می‌دهد. سطوح منفی عمیق این شاخص می‌تواند فرصت مناسبی برای ورود سرمایه‌گذاران باشد.

    علامت ششم: کاهش فعالیت نوسان‌گیران کوتاه‌مدت

    شاخص ۰d–۱d HODL Wave شاخصی در تحلیل‌های آنچین است که رفتار سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت در بازار رمزارز‌ها را بررسی می‌کند. این شاخص نشان‌دهنده‌ی کوین‌هایی است که کمتر از یک روز نگهداری شده‌اند.

    گزارش نمودار HODL Waves ۰d–۱d در پلتفرم گلسنود نشان می‌دهد که درصد کوین‌های اتریوم که در ۲۴ ساعت اخیر جابه‌جا شده‌اند، در ماه‌های اخیر به‌طور پیوسته کاهش یافته و از عدد ۰٫۱۷۲ در ۱۲ فروردین به ۰٫۱۳۰ در ۱۰ اردیبهشت افت کرده است.

    افت این معیار، یعنی کاهش تمایل برای نوسان‌گیری روزانه و تمرکز بیشتر بر انباشت بلندمدت.

    علامت هفتم: افت نسبی نرخ سوزاندن کارمزد‌ها

    در هفت روز گذشته تنها ۴۲٫۷۵٪ از کل کارمزد‌های پرداختی در شبکه سوزانده شده که نسبت به میانگین ۳۵٫۰۳٪ دوره ۹۰ روزه، افزایشی اندک، اما تثبیت‌شده دارد. این موضوع علی‌رغم افت نسبی تقاضای تراکنشی، همچنان از کاربرد شبکه و فشار به سمت کاهش عرضه حکایت می‌کند.

    علامت هشتم: شکست ساختار نزولی و شکست روند

    اتریوم توانست از خط روند نزولی چندماهه خود عبور و تا حوالی ۲٬۵۰۰ دلار صعود کند. شاخص RSI روی ۸۱٫۹۰ قرار دارد که به معنی منطقه اشباع خرید است؛ اما شکست قاطع این ساختار نزولی، نشانه‌ای روشن از ورود بازار به فاز صعودی جدید است.

    نتیجه‌گیری

    هشت علامت فوق از داده‌های معتبر دیفای لاما، کریپتو کوانت، سنتیمنت و گلسنود حکایت از پایان دوران تسلیم و آغاز یک رالی قدرتمند برای اتریوم دارد. در صورت حفظ این روند‌ها و تثبیت سطوح کلیدی حمایتی، می‌توان انتظار داشت که اتریوم به سطوح قیمتی بالاتری دست یابد و موجی از سرمایه‌های تازه را به خود جذب کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سه × 4 =