رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، کاشت یک میلیارد درخت را به عنوان یکی از برنامههای مهم سازمان برای افزایش پوشش گیاهی، مقابله با بیابانزایی و بهبود وضعیت اقلیمی برشمرد و گفت: کاشت یک میلیارد درخت، طرحی برای احیای اکوسیستم کشور است.
به گزارش اکوایران،علی تیموری روز سه شنبه در جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت درباره اهمیت مشارکت مردمی در این طرح ملی افزود: این طرح با همکاری مردم، سازمانهای مردمنهاد و جوامع محلی اجرا میشود و قرار است طی چهار سال، سالانه ۲۵۰ میلیون درخت در سراسر کشور کاشته شود.
به گزارش ایرنا،رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با معرفی سامانه «ساتک» به عنوان سامانه تولید و کاشت درخت، ادارات کل منابع طبیعی استانها را موظف به ثبت دقیق اطلاعات مکانی و تعداد نهالهای تولیدی و درختان کاشته شده در این سامانه کرد و اظهارداشت: با ثبت در سامانه مذکور امکان پیگیری و مستندسازی دقیق طرح فراهم می شود.
تیموری با تاکید بر اهمیت بهرهمندی از ظرفیت جوامع روستایی و تشکل های مردم نهاد به عنوان مجریان این طرح تصریح کرد: هدف از کاشت یک میلیارد درخت، دستیابی به پایداری در اکوسیستم و بهبود وضعیت منابع طبیعی کشور است.
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، از ادارات کل منابع طبیعی استان ها خواست با استفاده از ظرفیت های موجود نسبت به شناسایی و نهالکاری در اراضی با پوشش گیاهی ضعیف در قطعات ۵ تا ۱۵ هکتاری در هر شهرستان اقدام کنند.
وی، مستندسازی اقدامات و فعالیتهای اجرایی در حوزه منابع طبیعی را بسیار مهم دانست و افزود: این مستندسازی میتواند مسیر تحقق اهداف سازمان را روشنتر سازد.
تیموری، همچنین رسیدگی به مشکلات مردم و تعامل با ذینفعان، خیرین و سازمانهای مردم نهاد را از اولویتهای کاری مدیران منابع طبیعی برشمرد.
دیدگاهتان را بنویسید