به گزارش اکوایران، تعداد زیادی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا پایتخت اعلام کردند که مبالغی به‌صورت غیرمجاز از حساب‌های بانکی‌شان برداشت شده است. پس از ثبت شکایات، این پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

در بررسی‌های اولیه مشخص شد که اغلب مالباختگان پس از سوخت‌گیری در نقاط مختلف تهران، با برداشت‌های مشکوک از حساب خود مواجه شده‌اند. بررسی‌های فنی حاکی از آن بود که این کلاهبرداری به روش اسکیمر انجام شده و تعداد شکات پرونده تاکنون به بیش از ۱۵۰ نفر رسیده است؛ رقمی که بنا بر اعلام پلیس، همچنان در حال افزایش است.

کارشناسان پلیس فتا در ادامه تحقیقات به سرنخ‌هایی رسیدند که نشان می‌داد متهم با معرفی خود به‌عنوان کارگر و متصدی جایگاه سوخت، در پمپ بنزین‌ها مشغول به کار شده و در این پوشش اقدام به کپی اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان می‌کرد. او نهایتاً با اقدام سریع پلیس، در حالی که در یکی از پمپ بنزین‌های شمال تهران مشغول کپی اطلاعات کارت‌ها بود، شناسایی و پس از طی مراحل قضایی دستگیر شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تأکید بر مسئولیت قانونی جایگاه‌داران سوخت در برابر تخلفاتی که توسط کارکنانشان انجام می‌شود، هشدار داد: مالکان جایگاه‌ها باید پاسخگوی تخلفات احتمالی کارکنان خود باشند و در برابر اموال به یغما رفته مردم مسئولیت دارند.

بنا به گزارش ایسنا، او همچنین به شهروندان توصیه کرد که در هنگام خرید یا پرداخت هزینه سوخت، کارت بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و رمز عبور را شخصاً وارد کنند، چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر، بدون داشتن رمز عبور امکان برداشت از حساب وجود نخواهد داشت.

شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک در فضای مجازی یا جرایم سایبری، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهند.