نوسان بازارها ادامه‌دار شد و معامله‌گران با توجه به نوسان سه روزه قیمت‌ها می‌گویند بازار در نوسان هت‌تریک کرده است. قیمت دلار و سکه نوسان دو کانالی داشتند و قیمت طلای آبشده و درهم امارات هم یک کانال بالا آمدند.

در بازارهای جهانی هم انس طلا صعودی دنبال شد و با افزایش بیش از ۵۰ دلاری تا ۳۳۵۰ دلار بالا رفت. از منظر تحلیلگران افزایش انس طلای جهانی به خاطر دو دلیل بوده است؛ دلیل اول و مهم، تغییرات نگرش فعالان بازار نسبت به کاهش نرخ بهره بوده که تصور می‌کنند میزان کاهش نرخ بهره بیشتر خواهد بود. در این شرایط دارایی‌هایی مثل طلا و سهام می‌توانند رشد داشته باشند. دلیل دوم نوسان از نگاه تحلیلگران بدبینی بازار نسبت به بودجه ترامپ است که تصور می‌شود بدهی را بیشتر می‌کند.

با افزایش همزمان انس طلای جهانی و قیمت دلار که دو تا متغیر نوسان بازار طلا و سکه داخل هستند ارزش ذاتی سکه و طلا بالا آمد و موجب شد که حباب آن‌ها کاهش داشته باشد. با کاهش حباب طلا و سکه در روز سه‌شنبه، میزان حباب به روز یکشنبه برگشت.

در بازار سه‌شنبه با این حال که بازار طلا و ارز به نوسان خودشان ادامه دادند اما صندوق‌های طلای بورسی در محدوده قرمز و خاکستری بودند که جالب توجه بود. بازار سهام هم چهارمین روز منفی خودش را سپری کرد و خروج پول از سهام رکورد جدیدی در بالای ۶ همت به ثبت رساند.

از منظر فنی با عبور قیمت از مرزهای مقاومت روز دوشنبه، این سطوح در بازار طلا و ارز تبدیل به سطوح حمایتی شدند.

نسبت به آینده قمتی دو دیدگاه کاملا متفاوت وجود دارد؛ در دیدگاه اول برخی از تحلیلگران تصور می‌کنند گارد فعلی قیمت‌ها در بازار پایدار است و کاهش‌ها اصلاح قیمتی هستند. از نگاه آن‌ها در مرزهای مقاومت احتمال شکل‌گیری واگرایی منفی وجود دارد که نوید اصلاح و فروش در این مرز زیاد می‌شود. مرز مقاومت مهم طلای آبشده از نگاه این دسته در حوالی ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که احتمال فروش و اصلاح در این نقطه بالا خواهد بود. مرز حمایت مهم طلای آبشده هم در ۳۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان است.

اما در دیدگاه دوم تصور این بود که بالا آمدن قیمت دلار و طلا، تله بازارساز برای پول‌های خارج شده از بورس است. این دسته تصور می‌کنند در روزهای آینده بازارساز در سقف قیمتی همراه با خبر شروع به تزریق می‌کند. البته در معاملات پشت خطی یک شایعه به بازار رسید که در روز سه‌شنبه بازارساز شروع به مداخله درهمی می‌کند که در پی آن بازار کاهشی خواهد شد. در این شایعه عنوان شده بود که بازارساز در روز سه‌شنبه قرار است که پنج میلیارد درهم تزریق داشته باشد.

درمودر اخبار مذاکره هم صحبت‌های سخنگوی دولت که گفته بود برای مذاکره هیچ‌گونه تاریخی تعیین نشده، پالس منفی تلقی شد.

در بازار سه‌شنبه قیمت دلار هرات با گپ مثبت در ۹۱ هزار و ۱۰۰ تومان شروع به کار کرد و در ادامه با نوسان رفت و برگشتی به کانال بالاتر افتاد. قیمت دلار هرات در نهایت در ۹۲ هزار و ۱۰۰ تومان به کار خودش پایان داد. مرز مهم دلار هرات از نگاه تحلیلگران در ۹۱ هزار و ۲۰۰ تومان است که مرز صعود و نزول بازار خواهد بود.

قیمت دلار تهران هم با گپ مثبت در ۹۱ هزار تومان و زیر دلار هرات آغاز به کار کرد اما در ادامه این عقب افتادگی را جبران کرد. قیمت دلار تهران با نوسان یک کانالی نسبت به نرخ بازگشایی در نهایت در ۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان بسته شد. سایت نوبیتکس در روز سه‌شنبه شروع به نرخ‌دهی و چارت‌دهی کرد. نکته جالب توجه در سایت نوبیتکس اختلاف شش هزار تومانی در ثبت سفارش‌های خرید و فروش بود. در بازار فردوسی هم شکاف خرید و فروش به واسطه نااطمینانی‌ها بالا رفت.

قیمت درهم با گپ مثبت ۳۰۰ تومانی در ۲۵ هزار و ۲۰۰ تومان شروع به کار کرد و در نیمه اول با نوسان تا ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان بالا رفت. در نیمه دوم قیمت درهم اصلاحی شد و در نهایت در ۲۵ هزار و ۱۵۰ تومان به کار خودش پایان داد. حباب دلاری درهم در روز سه‌شنبه منفی ۳۳۶ تومان برآورد می‌شود که نشان می‌دهد قیمت دلار تهران از برابری درهم جلو افتاده است. برخی معتقدند این حباب نشاندهنده تزریق بازارساز در درهم است.

قیمت سکه با گپ مثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی در ۸۴ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان بازگشایی کرد و در نیمه اول با نوسان تا کانال ۸۷ میلیون بالا رفت. در نیمه دوم قیمت سکه با کاهش در ۸۵ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان بسته شد. حباب سکه با کاهش سه درصدی به ۱۶ درصد رسید که نشان می‌دهد قیمت بازاری سکه ۱۲ میلیون و ۱۳۴ هزار تومان گرانتر از ارزش ذاتی آن معامله می‌شود.

قیمت طلای آبشده با گپ مثبت یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی در ۳۲ میلیون و ۸۶۱ هزار تومان آغاز به کار کرد و در ادامه نوسان رنجی در پله هشتم و نهم این کانال داشت. قیمت طلای آبشده در نهایت در ۳۲ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان بسته شد. حباب طلای آبشده با کاهش یک درصدی به ۴۵۴ هزار تومان رسید.